headerphoto

Bolle - Originalni tek okrog jezera 2015
NAGRADE

S klikom na logotip nagrade ali pokrovitelja si lahko ogledate opise in lastnosti nagrad ter druge informacije.

Bollé Slovenija
ŽE 25 LET V SLOVENIJI


Očala Bollé sodijo v sam vrh proizvajalcev vrhunskih očal za šport in prosti čas. Njihova zgodba se je začela že leta 1888 v Franciji. Sedaj, skoraj 130 let kasneje, in 25 let v Sloveniji, v Rodeoteamu še vedno nudimo trgu najboljša očala za smučanje, golf, jadranje, kolesarstvo, tek, …
Podarili bomo:
2x športna očala
Avtohiša Kranj Avtohiša Kranj je edini pooblašceni prodajalec Citroenovih vozil na enem mestu za področje Kranja, Škofje Loke in Tržica ter njihovih okolic. Smo tudi eden največjih Citroenovih salonov, omogačamo Vam nakup ter prodajo avtomobilov po sistemu staro za novo, ponujamo kredite za nakup avtomobila, leasing, ter omogočamo plačilo z gotovino. Ukvarjamo se tudi s prodajo in odkupom rabljenih vozil ne glede na blagovno znamko.
Podarili bomo:
1. nagrada2. nagrada 3. nagrada
1x VIKEND PAKET z vozilom C4 CACTUS
1x BON za menjavo in centriranje pnevmatik
1x BON za menjavo olja in oljnega čistilca


Salomon Amer Sports, ki v Sloveniji zastopa znamke Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto in Precor smo podjetje, ki se ujvarja z izdelavo in trženjem športne opreme po svetu. Naši produkti so oblikovani z željo, da bi izboljšali učinkovitost in uspeh vseh atletov, – tako začetnikov kot tudi profesionalnih športnikov - jim pomagati dosegati boljše rezultate ter višji nivo užitka v njihovi izbrani aktivnosti.
Podarili bomo:
1x ura SUUNTO QUEST Yellow
SUUNTO QUEST Yellow
1x ura SUUNTO QUEST Blue
SUUNTO QUEST Blue
SKB

Dobro je vedeti, komu zaupate svoje finance in kako posluje vaša banka.

SKB je univerzalna banka in se uvršča med vodilne slovenske komercialne banke v zasebni lasti s široko paleto produktov in storitev. SKB je varna, trdna in zanesljiva banka v slovenskem bančnem prostoru in je del mednarodne Skupine Societe Generale. Strankam prijazno banko ustvarjamo s prilagajanjem bančnih storitev željam in potrebam strank. S strankami gradimo trden odnos, ki temelji na razumevanju, iskanju najboljših rešitev, v dobrih in slabih časih, ter nenazadnje na obojestranskem zadovoljstvu. SKUPAJ DOSEGAMO VEČ je obljuba, ki jo dajemo strankam in okolju, v katerem bivamo in delujemo. Verjamemo, da je s pravo ekipo vse mogoče. Vabimo vas, da se pridružite banki, kjer sta osebni pristop in medsebojno zaupanje vedno na prvem mestu.
Podarili bomo:
SKB BON
Janus Trade V podjetju Janus Trade zastopamo in prodajamo mobilne telefone ter tablične računalnike blagovne znamke SAMSUNG. Samsung Electronics Co. je vodilno globalno podjetje na področju tehnologije, ki odpira nove možnosti ljudem od vsepovsod. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, bele tehnike, medicinskih naprav, polprevodnikov in tehnologij LED.
Podarili bomo:
1x Samsung Galaxy Trend SAMSUNG Galaxy XCover 3
Elan Družba Elan je vodilni proizvajalec in ponudnik izdelkov za športno in aktivno preživljanje časa, ki na tržišču že 70 let igra pomembno vlogo (ustanovljena je bila 1945). Vsa podjetja Elan smo z inovativnim pristopom in napredno tehnologijo predana razvoju tehnično in oblikovno dovršenih izdelkov, ki nudijo kupcem s celega sveta užitek v športnih aktivnostih. Zimsko dejavnost osredotočamo na proizvodnjo smuči in snežnih desk, navtično dejavnost na proizvodnjo jadrnic, Elan Inventa je vodilna blagovna znamka na področju opreme športnih objektov, Elan new energy pa je vstopil tudi na trg zelene (veterne) energije, saj izdelujemo komponente za veterne elektrarne. Družba Elan je bila že drugo leto zapored s strani žirije Plus X Award spoznana za najinovativnejšo športno tržno znamko na svetu.

Elan je za modele smuči Amphibio 16 Ti2 Fusion 4D, SLX Fusion, Spectrum 95 Carbon ter Delight set smuči in smučarskega čevlja iz kolekcije 2015/16 osvojil najvišje možne nagrade na kar štirih prestižnih svetovnih tekmovanjih, ki nagrajujejo inovativnost in dizajn: Red Dot, ISPO Award, Plus X Awards in Ski Magazin Show Stopper.
Podarili bomo:
1x smuči ELAN Spectrum 85
1x smuči ELAN Twilight Pro
Adriatic Slovenica

Uradna zavarovalnica nogometne zveze Slovenije

Zavarovalna družba Adriatic Slovenica z vami že več kot 20 let. V vseh teh letih smo dokazali, da smo zaupanja vredna zavarovalnica, ki se trudi kakovostno posodabljati svojo ponudbo in zavarovancem omogočati konkurenčno premijo. Pri nas lahko sklenete prav vse vrste zavarovanj (zdravstveno, življenjsko, nezgodno, avtomobilsko, stanovanjsko, ….). Zelo radi smo med našimi zavarovanci, zato tudi podpiramo prireditev Bolle - Originalni tek okrog jezera.
Podarili bomo:

2x karta
za nogometno tekmo Slovenija - Estonija, ki bo v Ljudskem vrtu (MB) 8.9.2015.

ARC Podjetje ARC - Kranj, d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1993. Ukvarjamo se z distribucijo prestižnih blagovnih znamk široke potrošnje, s katerimi uspešno zadovoljujemo potrebe naših strank in izboljšujemo kakovost vsakdanjega življenja. Našemu podjetju so do danes distribucijo zaupale različne multinacionalke, kot na primer GlaxoSmithKline, SC Johnson, Monster, Néstle … Leta 2014 pa smo prevzeli tudi distribucijo blagovne znamke OSHEE, ki zajema izotonične napitke ter funkcionalne vode. Družbeno odgovornost izkazujemo z udejstvovanjem pri različnih projektih humanitarne narave z donacijami.
Predstavitev izotoničnih napitkov

Oshee Izotionični napitki
Nagrada:
2x košarica super izdelkov v vrednosti 70€
Arc košarica izdelkov
Predstavitev funkcionalnih vod

Oshee funkcionalne vode
Factorystore Factorystore je trgovina, ki se je začela s kolesi in kolesarsko opremo, sedaj pa ponuja in zastopa vse vrste pripomočkov za športe na prostem, s posebnim poudarkom na teku. Namesto, da bi pisali, kaj vse imamo, bo hitreje, če zapišemo kaj nimamo – športnih copat. Vse ostalo, tudi stvari, za katere sploh niste mislili da obstajajo, boste našli pri nas...
Podarili bomo:
2x Kompresijska majica
Compressport
CUDV CUDV Matevža Langusa iz Radovljice je socialno varstveni zavod za usposabljanje, delo in varstvo, ki izvaja programe za otroke, mladostnike in odrasle osebe z motnjami v duševnem razvoju. Iz tega izhaja naloga, da uporabnike naših storitev s premišljeno načrtovanimi koraki vodimo do skupnega cilja živeti kvalitetno, čim bolj samostojno in bogato življenje. Krepimo njihove moči, poudarjamo sposobnosti in njihovo individualnost. Dejstvo je, da kljub oviranosti, naši uporabniki veliko zmorejo in si želijo delati in biti koristni, predvsem pa so zelo ustvarjalni. V tem duhu je tudi nagrada, ki jo bomo izžrebali.
Podarili bomo:
Akvarel, naslikan s trani uporabnice CUDV Matevža Langusa!
ASEA

Kaj je ASEA?

ASEA RENU28 vsebuje trilijone stabilnih, koncentriranih redoks signalnih molekul v gelu - gre za molekule, enake tistim v človeškem telesu.

Redoks signalizacija je funkcija, ki je ključnega pomena za vse življenje na našem planetu. Redoks signalne molekule se proizvajajo v vseh celicah telesa in so bistvenega pomena za imunski sistem ter mehanizme zdravljenja celic. So tako bistvenega pomena za življenje, da bi brez njih umrli v nekaj sekundah. Pravilno doziranje redoks signalnih molekul omogoča zdravljenje celic: poškodovane, nefunkcionalne celice izginejo, nadomestijo pa jih vitalne celice. Redoks signalne molekule so bistvene za zdravje vaših celic; zato jih vaše telo samo proizvaja. Vendar po 12 letu starosti naše celice proizvajajo vedno manj teh molekul. ASEA RENU28 je edini vir na svetu, ki telo oskrbuje z redoks signalnimi molekulami.
Podarili bomo:
2x set RENU28 v vrednosti 130 €

 

Slovensko English

Pokrovitelji

Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokomElanSamsungAvto TriglavTelekom SlovenijeIntersportAdriatic SlovenicaBolleFactory StoreARCSalomonTiming ŠD PoljaneCUDV Radovljica