Šport ob jezeru

Hitro se prijavi I want to participate

Spletne prijave za leto 2018 so zaključene.

Prijave dodajamo na čakalno listo, in v kolikor se odpre prosto mesto, vas o tem obvestimo. Podatke za prijavo na čakalno listo (ime, priimek, kategorijo (poročeni, neporočeni, družina) in letnico rojstva sporočite na info@sport-bled.si. Ko se odpre prosto mesto, vas bomo kontaktirali. Vsa vprašanja glede prijav naslovite na info@sport-bled.si!

Se vidimo v nedeljo, 16.9.2018 na Bledu.

Ekipa Šport ob jezeru

Letos imamo za vas zopet pripravljen DOBER DEAL. Bollé Slovenija bo vsem, ki ob prijavi vplačate dodatnih 25€, po pošti poslal originalna očala Bollé iz preteklih kolekcij, po izboru Bollé Slovenija (princip loterije - brez možnosti menjave). Vsa očala imajo maloprodajno ceno – vrednost 84,90 € ali več. 

Od vsakega vplačila bo Bollé Slovenija vplačal 5€ v dobrodelni sklad dogodka. Po vplačilu nam preprosto pošljite odgovor na to e-pošto z vašim naslovom in očala bodo kmalu pri vas. 

Moški Ženski
S M L XL
Poročen/a
Ločen/a
Neporočen/a
Družina


Koliko je 3 + 3?  

Slovensko English

Pokrovitelji

Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokomAlfa RomeoAvto TriglavSamsungElanTelekom SlovenijeIntersportAdriatic SlovenicaBolleFactory StoreARCSalomonTiming ŠD PoljaneCUDV Radovljica